4 Ocak 2007 Perşembe

Cem Yilmaz ve Hokkabaz



Cem yilmazin en son filmi hokkabaz....

Oyuncular: Cem Yilmaz (Iskender Tünaydin ), Mazhar Alanson (Sait Tünaydin ), Özlem Tekin (Fatma Nur Gaye Türksönmez ), Tuna Orhan (Maradona - Orhan Direk ), Tuncer Salman (Aslan Türksönmez ), Kemal Inci (Cemal Aga ), Gürgen Öz (Erkut ), Caner Alkaya (Samidin ), Ayça Abana (Nuran Denizgünü ), Bahtiyar Engin (Gazanfer Denizgünü ), Ozan Uygun (Young Iskender ), Onuryay Evrentan (Sibel ), Suat Önen (Doctor ),Selim Erdogan (Sabahattin ), Gamze Demirbilek (Aynur )




Konusu: Film iki cocukluk arkadasi olan sihirbaz'larin(Hokkabaz) basindan gecen bir hikayeyi anlatmaktadir. Buyuk iskender ve Maradona yaptiklari basit capta sihirbazliklarla para kazanmaya calisirlar. Tabi ikisininde gozleri ile derecededir. Gozlerinin bozuklari yuzunden baslarina gelmeyen kalmaz. En sonunda anadolu turnesine cikip bara kazanip goz amelyati olmak isterler. Bunun icin iskender ablasinin kravanini almak ister. Ama ufak bir peoblem vardir, iskenderin babasida bu karavanin icinde yasamaktadir ve mecburen iskenderin babasida onlarla beraber gelir. Ve hikaye burda baslar. Filmin tadini kacirmamak icin burada kesiyorum....

Benim Yorumum: Film Cem Yilmazin yapmis oldugu en iyi filmdir. Ister oyunculugu ile ister senaryosundaki ince espirileri ile mukemmel bir film olmustur. Film ben daha gormeden once herkes filmin hic guzel olmadigini, cem yilmaz'a hic yakismayan bir oldugun soylemislerdi. Ama filmi seyrettigimde tam aksine cem yilmazin kendisini cok iyi derecede gelistirdigini gordum. En son cekilen turk sinemalarinin icinde en guzeli oldugunu soylemek hicte abartili olmaz. Cem Yilmazi tebrik eder, basarilarini devamini dileriz.

Maskeli Besler Irak(iraq)



Maskeli Besler irak en sonunda cikiyor. Komedi tufaninin devemai... Avrupa yakasinin gaffuru yine is basinda. Gulmeye doyamiycaksiniz.

Turkce Filimler

Butun Turkce filmlerle ilgili detaylar artik sitemizde.